Home,  Slow living

Bose SoundLink Mini II

Al een tijdje was ik op zoek naar een bluetooth speaker voor in huis. We hebben een vrij klein appartement (ongeveer 60 m2), dus het hoefde geen groot bakbeest te zijn. Ik wilde gewoon een fijne, goede speaker om muziek op af te kunnen spelen vanaf Spotify. Mijn ouders hadden al een aantal jaar een Bose Soundlink Mini en omdat deze zo goed bevallen was, was de keuze voor ons snel gemaakt.

We kochten de Bose Soundlink Mini II via Bol.com in de kleur ‘pearl’. De speaker wordt geleverd met een accubase die met een stekker aangesloten kan worden in een stopcontact. Staat de speaker op de base, dan wordt deze opgeladen. Je kan de speaker eenvoudig van de base afhalen en ergens anders neerzetten, bijvoorbeeld in de keuken voor muziek tijdens het koken. De speaker gaat zo’n 10 uur mee zonder de accu.

We hebben al veel plezier gehad van de speaker. De Soundlink Mini geeft een mooi geluid, terwijl het toch een klein ding is. Je kan uiteraard de speaker ook aansluiten op je laptop en via Netflix een film afspelen: topgeluid. Maar wij gebruiken ‘m toch het meeste voor muziek. Gewoon je telefoon aansluiten via bluetooth en afspelen maar.

De speaker is niet spatwaterdicht, maar daar heeft Bose wel andere speakers voor. Aan de zijkant kan je eventueel via kabels andere apparaten aansluiten en via die weg muziek afspelen. Bovenop bevinden zich de aan-uit-knop, de knop voor bluetooth en volumeknoppen.

De Bose Soundlink Mini II is een heerlijke aanvulling in ons huis. De speaker ziet er prima uit, geeft heel mooi geluid en gaat lang mee op de accu.

Hoe luister jij graag muziek in huis?