Close-ups,  Slow living

Close-up: zilverkaars

Als we praten over perspectief creëren, overzicht krijgen, dan hebben we het vaak over uitzoomen. Even het hele plaatje zien. Maar soms is het ook zo mooi om even in te zoomen, een close-up te nemen. Stil te staan bij het gewone en daar de schoonheid van zien. 

Bijvoorbeeld deze zilverkaars met zijn mooie kleine bloempjes die stuk voor stuk zo fijntjes zijn gevormd. De bloemen lijken geheel wit als je er gewoon langsloopt, maar van binnen zijn ze allemaal roze met paarse knopjes.

Wat zie jij graag in een close-up?

One Comment

  • Sophy-Ann

    Wist je dat de zilverkaars ook geneeskrachtig is? Men zegt dat zilverkaars als sinds mensenheugenis succesvol wordt toegepast als remedie tegen overgangsklachten. Nou ben jij natuurlijk nog niet op de leeftijd waarop je daar last van kunt krijgen, maar ik wordt in elk geval helemaal Zen van het kijken naar deze prachtige close-up van de tere bloempjes …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *