Nature,  Slow living

Wandelen door een bloemenzee

Wandelen is fijn. Niet alleen voor de broodnodige beweging, maar ook voor rust en tijd zonder onze schermen. Even flink doorwandelen kan de stramme kantoorspieren wakkerschudden, maar in een rustig tempo doorlopen en de ogen de kost geven is minstens zo leuk.

Echt lange, strenge winters hebben we al jaren niet meer, maar toch kan je de seizoenen nog goed zien verstrijken. Bloemen komen op, laten hun mooiste kleuren zien, bloeien uit en bomen worden groen en dragen vrucht. Een beetje inzoomen op de natuur geeft een nieuw perspectief: zo klein kan mooi zijn.

Dieppaarse vlinderstruik.

De meeste felle en diverse kleuren vind je in de lente en de zomer, maar ook nu nog is er genoeg roze, paars en blauw te vinden. Het boeket van de nazomer en de herfst!

Niet alleen snijbloemen maar ook struiken, bomen en kruiden geven hun mooiste kleuren weer.

Lichtpaarse watermunt.

Waar wandel jij het liefst?